Küpsetised

Lehttainapirukad tuunikalaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kui valmistad väikesi pirukaid, ära lase neil enne küpsetamist seista, vaid tõsta täidis peale ja pane kohe ahju. Nii jääb lehttainas mõnusalt krõbe ega vetti läbi. Tomatikastme võid valmis keeta juba eelmisel õhtul.
Valmistusaeg:

Valmistamisaeg 20 minutit + 20 minutit ahjus

Kogus: 1 portsjon
Lase lehttainal aeglaselt (2–3 tundi kuni üle öö) külmkapis sulada. Keeda tomatikaste. Selleks haki küüslauguküüned ja kuumuta õlis mõni minut madalal kuumusel. Lisa tomatikonserv ja maitseained ning kuumuta veel 10 minutit.
Lõika tainaplaadid pooleks ja rulli õhemaks. Tõsta iga ruudu keskele supilusikatäis tomatikastet ja teine lusikatäis tuunikalakonservi. Pane peale tükike mozzarella’t. Vajuta ruudud otstest kokku paadikesteks, tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja määri lehttainaääri lahtiklopitud munaga. Küpseta pirukaid 200-kraadises ahjus 15–20 minutit, kuni need on kaunilt krõbedad. Serveeri värskete basiilikulehtedega.
Kogustest valmib 8 pirukat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
anneli 29.dets 2011 11:15
Mei perele ka väga maitsevad
iags 19.okt 2011 17:29
MEGAHEAD..ma arvan
marilys 02.apr 2011 10:35
ma ka siis täna hommikuks proovisin....väga head on!
triin 09.juuni 2009 09:42
Megahead!
1