Küpsetised

Mahedad kaneelisaiad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Lembit Anderson
Kogus: 1 portsjon
1 Tee tainas tavalise pärmitaina eeskujul.
2 Rulli tainas ning puista peale kaneelisuhkrutolm ja rosinad.
3 Rulli toruks ja lõika sentimeetripaksused seibid.
4 Pane maheõliga määritud pannile ja küpseta kuldseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 16.apr 2012 16:09
anneli: pärmitaina valmistamise kohta saab häid vihjeid siit http://www.toiduta-
re.ee/aabits.php?i-
d=126&hi=pärmitai-
nas Kuna
need saiad valmivad speltajahudest, siis nii kohevad need ei jää, kui tavalise nisujahuga, ent samasugune taina kerkimine on ikkagi vajalik, et saiad saaksid pehmed.
anneli 16.apr 2012 15:10
Kirjeldage palun seda valmistamist rohkem. Millal see sai siis kerkib? Ja millise kuumusega küpsetada?
Kätlin 04.juuli 2009 00:01
mis see speltajahu ja speltapüül on ?
Liisu 25.mai 2009 16:51
Mmmm..täiega head tulid ! :P
1