Küpsetised

Vilma tuunikalapitsa

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vilma
Kogus: 1 portsjon
Valmista pakendil oleva juhise järgi pitsataigen. Jaga taignapall kolmeks osaks ja vormi neist ümmargused pitsapõhjad. (Võid valmistada ka suurema plaadipitsa.) Kata põhi ketšupi või tomatipastaga. Seejärel laota pitsale tuunikala, tükeldatud paprika, viilutatud tomatid ja sibulad. Raputa peale pitsamaitseainet ja riivitud juustu.
Küpseta 220-225 C ahjus 10-12 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hurricane 21.apr 2011 20:15
mulle see vilma pulber üldse ei sobinud, muidu tuli hea. Lisaks retseptis toodud tuunikala, tomat, paprika ja sibulale lisasin ka paar hapukurki, peale panin lisaks tavalisele juustule ka parmesani. Tuli hea aga pitsapõhja küpsetamine võttis juba oma 30 min.
arxitibi 04.dets 2010 09:48
Kiire ja maitsev, aga tuunikala võiks rohkem panna.
Helis1 27.juuni 2010 11:38
Tuli väga nämma-nämma, kasutasin tuunikala tomatis. Tasub proovimist!
ann-ly 18.okt 2009 00:21
Päris hea pitsa oli ! kuigi nimi on tuunikala pitsa oleks minu arust rohkem tuunikala asemel sobinud hakkliha:)
1