Küpsetised

Kartulipitsa hakklihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kartulitest saab teha maitsva pitsataina. Kate valmista hakklihast, singist või vorstist. Kui valmistad seda pitsat lastele, ära kasuta tšillipipart.
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta ahi 225 kraadini. Riivi keedetud kartulid ja lisa väikesteks tükkideks hakitud sibul. Lisa muna, õli ja sool ning sega ühtlaseks tainaks (võid segada ka köögikombainis). Rulli kergelt jahusel laual ahjuplaadikujuliseks. Puista ahjuplaadile väheke jahu ja tõsta pitsatainas sinna peale. Küpseta 15 minutit. Täidise tegemiseks tükelda porru ja sibul ning pruunista kergelt õlis. Lisa hakkliha, purustatud küüslauguküüned ja maitseained (kaasa arvatud tomatipüree) ning keeda mõni minut. Vala täidis poolküpsetatud tainale. Kata viilutatud või poolitatud tomatitega. Puista üle pune ja riivjuustuga. Küpseta veel 15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
WFH 05.veeb 2011 22:06
Kuigi tomateid mul polnud oli lõpptulemus üsna ok:)
Diana 26.juuli 2010 09:36
Mul seda täna plaanis proovida. Natuke ebausku tekitab see, et pitsataigen ei sisalda jahu. Tavaliselt olen ma harjunud selliste pitsadega. Aga noh, uusi maitseid peab proovima :)
Mes 16.nov 2009 17:10
Tegin ja maitses väga hästi.. pitsa ikkagi :Y
Hindaja 04.mai 2009 16:40
hmmm !
1