Küpsetised

Porgandimuffinid

Keskmine hinne: 3.26 Allikas: 100 rooga
Põhimõtteliselt võiks selles vähese rasvainega tainas tarvitada ainult porgandit. Siiski annab ananassikonserv mahlakust, mida võib nappida ületalve hoitud porgandite kasutamisel.
Kogus: 1 portsjon
Sega ühes kausis kõik kuivad ained, teises riivitud porgand, nõrutatud ananass, sulatatud ja jahtunud margariin ning lahtiklopitud munad.
Ühenda kausside sisu võimalikult vähese segamisega ja jaga tainas vormidesse, täites need peaaegu ääretasa.
Küpseta 200° juures 20 minutit. Kata jahtunud koogid glasuuriga, milleks sega kõik loetletud ained omavahel.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Katre 05.mai 2014 15:50
Superhead muffinid! Küpsetusmargariini panen ühe koguse kohta umbes 30 grammi rohkem, siis on kindel, et tainas ei jää paberi külge. Toorjuustuglasuur eriti ei maitse, seega tegin glasuuri ühest suurest pakist vahukoorest ja kahest vanillimaitselisest kohupiimapastast. Ülihea!
Liis 25.sept 2013 19:53
No tegin igatahes keedetud porgandiga nüüd. Ja imemaitsvad tulid. :)
Siiri Kirikal 25.sept 2013 14:50
Toores porgand on igati hea.
Liis 25.sept 2013 09:11
Kas porgand peab olema toores või keedetud?
Marian 20.dets 2012 21:56
Ei ole viitsinud glasuuri peale panna, aga ilma selletagi on ülihead :) Suhkrut panin ainult 2dl ja sellest täitsa piisas.
Siiri 01.nov 2012 11:35
Parimad muffinid, mida teinud olen! Panin 2 dl suhtkrut ja 4 dl porgandit muud kõik retsepti järgi. Glasuur on täpp i peal!
VäikePäike 11.apr 2012 21:11
Tõsiselt head muffinid.Eriti head on soojalt. Kindlasti soovitan ka teen edaspidigi neid ;)
Aivik 04.apr 2012 14:57
Jätsin ananassi välja, asendasin poole jahust kaerajahuga (õigemini jahvatasin kaerahelbed kohviveskis jahuks ja kasutasin seda) ja panin suhkrut ka ainult ~2 dl. Õige pisut kuiv jäi aga magusust on täiesti piisavalt. Väga hea kraam!
shmigun 01.nov 2011 13:44
Tegin täpselt retsepti järgi, ainult ananassi jätsin välja. Väga maitsvad muffinid tulid.
taksik1 02.okt 2011 12:52
Esimesel korral tegin täpselt retsepti järgi ja tulid minu jaoks liiga rasvased ja magusad. Teisel korral rasvainet üldse ei pannud, suhkrut panin poole vähem,ananassi konservi lisasin koos vedelikuga, poragntit panin 4dl ja mandlite asemel kasutasin pähkleid-super head ja mahlased ning mahedad.
katz500 21.juuni 2010 10:21
Tegin prooviks ka paar pannitäit, kuid mandleid ei pannud, lihtsalt polnud kodus. Tulid natuke liiga magusad, järgmine kord panen suhkrut vähem, sest ananass annab ka magusust. Muidu olid väga maitsvad ja ka lastele maitsesid hästi. Teen varsti uuesti, hästi lihtne teha :-)
andrusjoala 30.mai 2010 18:54
tegin ka just ühe hea kuhja neid :P Mandleid ei pannud , küll panin aga kuivatatud musta ploomi ja rosinaid . Super head tulid :)
J. 01.mai 2010 15:02
kuigi glasuuri meisterdamiseks materjali polnud, olid muffinid ka niisama väga maitsvad. porgand on üks üllatavalt suurepärane komponent
tammekad 04.märts 2010 11:36
teen neid muffineid päris tihti ja need on ÜLIHEAD:.. vahetan ainult 100 g valget suhkrut fariinisuhkru vastu ning ananassid jätan panemata. Aineid on selles retseptis piisavalt ning ma ei soovitaks panna vähem suhkrut või piima juurde... Puudub vajadus.. .. aaa ja glasuurist olen ka loobunud ainult sellepärast et enne kui muffinid jahtuda jõuavad on need otsas.. Soovitan porgandeid mitte liiga peenikeseks riivida.Meile meeldib kui porgand tunda on sees.. Läksin selle kiidulaulu peale neid küpsetama, mis siis et eile alles tegime (18-20 muffinit paari tunniga ei ole probleem ära lahendada) :D
Kats 16.veeb 2010 13:32
Mina pani ka tunduvalt vähem suhkrut, ananassikonserv ka tavaliselt üsna magus. Margariini asemel panin tavalist toiduõli. Ananassi purustasin saumikseriga, lisasin nats konservivedelikku. 250 ml piima on küll minu arust liiga suur kogus vedelikku lisaks. Porgandi asendasin tegelikult muskaatkõrvitsaga (tavaline kõrvits ei ole nii hea), kuna laps porgandile allergiline- seega porgandiga polegi teinud. Ahjaa, tavalise jahu olen asendanud riisijahuga (lisasin ka rosinaid) või täisterajahuga (lisasin igasugu seemneid). Variante palju aga tulemus ikka superhea. Täna teen vastlakuklite asemel riisijahu ja rosinatega.
janneka 14.veeb 2010 15:45
mulle tundus ka et suhkurt liiga palju. Kuid kas mitte vedelikku liiga vähe pole lisasin ise 250 ml piima juurde. Head olid küll.
NurrMarta 16.mai 2009 19:32
3dl suhkrut tundus kuidagi paljuvõitu, panin umbes 2dl või ehk veidi rohkem. Ja tulid täiesti magusad. Ehk vaataks keegi adminnidest selle retsepti igaks juhuks üle? Glasuurita-
miseni ei ole veel jõudnud, seni mugin soojalt/leigelt ja on ülihead.
1