Küpsetised

Maasikased apelsinimuffinid

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Eva Palu
Need on maasikatest mahlased, hõrgu mandlikattega apelsinimuffinid.
Kogus: 1 portsjon
Katte tarvis purusta mandlilaastud näppude vahel peeneks, lisa jahu, suhkur, sulatatud või ja apelsinikoor, sega kokku ja pane kõrvale.
Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa munad, apelsinimahl, riivitud apelsinikoor, hapukoor (pärast igat lisamist korralikult segades) ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Kõige lõpus lisa ettevaatlikult segades hakitud maasikad.
Pane tainas muffinivormidesse ja pudista näppudega iga muffini peale kattesegu.
Küpseta 180-kraadises ahjus umbes 25 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kodukana 25.mai 2011 15:17
Tegin siis ka ja täpselt selle retsepti järgi. Küpsemise ajal tõusid ilusti,aga kui ahjust välja võtsin vajusid kohe kokku. Olen teinud erinevaid muffineid ja kunagi pole kokku vajunud. Maitse poolest pole midagi kurta. Tulid tõesti õhulised ja mahlased.
aurelia 09.juuni 2010 03:44
Väga mõnusa ja maheda maitsega, hästi muredad. Mina isegi vähendasin suhkrukogust, et apelsinimaitse tugevam oleks.
Sonera 20.juuni 2009 23:53
Muffinid tulid täitsa maitsvad kuigi ei ole just minu maitse :) Kaunistasin pealt valge ?okolaadiga Dooseka ettepaneku järgi. Suhkrut ei lisanud ega lisakski, tegin täpselt retsepti järgi. Minul küll retsept töötas. Pilti näeb Küpsetamise teema all, seal on näha et kerkisid keasti.
tipsu9 15.juuni 2009 12:43
Üldiselt see retsept ei tööta. Lisasin juurde 1 dl suhkrut, siis kerkisid rohkem ja tulid väga mõnusad.( Võiks lisada ka 1 tl soola ja vaniljesuhkrut.)
Doosekas 14.juuni 2009 14:49
Väga mahlased ja muredad tulid! Ise paneks järgmisel korral pisut rohkem suhkrut ja peale sobiks nt valge shokolaadi glasuur. Teen teinekordki;)
1