Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Mereandidega pitsa

Küpsetised

Mereandidega pitsa

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Mereannid aseta varakult külmkappi sulama.
Retsept
portsjonile
3 dl Pitsajahu
1.5 dl Vesi
5 g Kuivpärm
1.5 sl Rapsiõli
KATE
200 g mereandide segu
1 tk väiksem punane sibul
2 sl Pesto
50 g mustad oliivid
120 g Mozzarella
1.  Sega jahu ja kuivpärm, lisa käesoe vesi, sõtku tainas ühtlaseks ja viimaks lisa õli. Lase tainal soojas kohas kerkida.
2.  Rulli tainas ümmarguseks ja aseta pitsapannile.
3.  Lase mereandidel üles sulada.
4.  Määri pitsapõhjale pestokastet.
5.  Puista peale mereannid, peenteks viiludeks lõigatud sibul ja poolitatud oliivid.
6.  Aseta pitsale mozzarella-viilud ja küpseta ahjus 250 kraadi juures 15 minutit.
# Kui sa ei ole suur pestosõber, siis võid põhja peale määrida ka tavalist tomatikastet.

KOMMENTAARID

ninja-omo-kai-saar tamm 30.aug 2011 20:19
tere mina olen ninja mis sa teed?? kas mereanni pitsale tuleb lisada ka kapsast või porgandidt ?? AHSAA kurat polegi see supp vaid pitsa juu ! armastusega ninja muideks kas sellega sobib piima või shokolaadi supp ja kas see on retsept selle sisemuse või poti jaoks????? armastu-
sega teie ninja :) (JÄLLE)
martin 03.dets 2009 01:57
ok aga milliseid maitseaineid peale raputada?
Heimar Pehk 24.sept 2009 12:12
see paistab küll hea toit olevat
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes