Küpsetised

Kiire ja lihtne õunastruudel lehttainast

Keskmine hinne: 3.41 Allikas: 100 rooga
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta ahi 200°-ni.
Rulli tainas õhukeseks, peaaegu ahjuplaadi suuruseks, tõsta tainarulli ümber keeratult küpsetuspaberilehele ja rulli seal uuesti lahti.
Lõika õunad pisikesteks tükkideks ja sega ülejäänud täidisainetega.
Laota täidis ühtlaselt taina peale ja keera tainas paberi abil rulliks. Tõsta koos paberiga ahjuplaadile, liitekoht allpool. Näpi rulli otsad kinni ja pintselda pind lahtiklopitud munaga.
Küpseta struudlit 200° C juures 40 minutit. Serveeri leigelt pehme vanillijäätise või vanillikastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
atirb 23.okt 2014 17:34
Tegin ka. Rosinaid ei olnud sisse panna, aga ma vist ka järgmisel korral kuumutaks õunatükke koos kaneeli ja suhkru jm-ga, sest nad jäid natuke kõvaks. Õunad ei olnud ka hapukad, vaid pigem magusad. Väikses ahjus ja u 3/4 kogust sai valmis 20-25 minutiga.
Jackie 29.märts 2012 17:17
Väga hea magustoit! Kiire, lihtne ja viib keele alla!
maisitõrvik 25.märts 2012 18:48
Panin pähklite või mandlite asemel hoopis kookoshelbeid.Tuli super!
Hindaja 07.aug 2011 10:48
Tegin esimest korda ja tuli hästi välja.
Muffina 06.dets 2010 21:10
Tegin pärmi-lehttaignast, tuli ka VÄGA hea.
Liis 23.aug 2010 21:26
Väga hea ja lihtne. Tegin peale niristamiseks ?okolaadikreemi, mis jäi hapukate õunte kõrval väga hea.
küpsetaja 22.veeb 2010 12:49
Veel soovitan soojalt kõigile küpetajatele koogi ahjust välja võtmise järel pintseldada seda pealt sulavõiga- jäb rohkem tõelise struudli maitse.
zutsti 19.jaan 2010 21:10
Tegin esimest korda. Väga hea tuli. Hea lihtne teha ning ei lähe kaua aega. Soovitan teistelegi =).
Mall 06.dets 2009 16:56
Tuleb kindlasti parem kui õunad eelnevalt karamellistada ja rosinad leotada eelnevalt brändis.
mury 27.nov 2009 21:33
Mina paneks järgminekord natue vähem kartulijahu, jääb mahlasem äkki.. seda sel juhul kui kõrvale vaniljekastet ei tee :)
NurrMarta 30.okt 2009 19:42
Järele proovitud. Kindlasti ei asenda õiget struudlit, aga kiireks valmistamiseks päris hea variant. Poole küpsetamise ajal alandasin kuumust ca 180le ja katsin fooliumiga, kuna hakkas pealt liiga pruuniks minema. Ehk sellest, et lisasin pintseldamiseks mõeldud munale ka suhkrut. Ainete ettevalmistamine võtab sama kaua kui ahi soojeneb ja edasine 40 minutit võib kulutada enne külaliste saabumist koristamisele ja pea kammimisele :)
T. 19.okt 2009 21:03
Ahjus. Eks näis, mis saab. :D
Merca 19.okt 2009 11:16
Proovisin esimest korda teha. Õnnestus väga hästi. Hea lihtne teha ja maitseb vaniljekastmega väga hästi. Täidise alla laotasin veel ka ühe paki kohupiima. Rosinaid leotasin enne alkoholis. Edaspidi proovin ka kindlasti kirssidega täidist.
Kissu 06.okt 2009 21:17
Väga maitsev, kuigi teen seda ilma rosinate ja pähkliteta.
mömmimamma 30.sept 2009 15:43
Proovisin samuti seda struudlit. Ainult rosinad jäid välja ja suhkrut panin ka 1 lusikatäie vähem. Tõsi, struudel ei olnudki väga magus, kuid vaniljekastmega sobis väägade heasti.
Hindaja 24.sept 2009 10:29
Minul oli see samuti esimene struudlitegu.väga hästi tuli välja.teen täna uuesti.
mömmimamma 23.sept 2009 13:46
Kas keegi on teinud? Kuidas õnnestus? Mul nimelt esimene struudlitegu ootel ja oleks hea nõuandeid kuulata.
kersti 13.sept 2009 01:28
Ma arvan küll, et sobib, pead lihtsalt eelnevalt üles sulatama. Ma kindlasti proovin
september 10.sept 2009 14:38
kas külmutatud pärmi-lehttaigen sobib?
1