Küpsetised

Puravikupitsa

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Pärmitainapõhjaga seenepitsa maitseb oivaliselt just värsketest puravikest tehtuna. Kui neid kuskilt võtta pole, võid kasutada kupatatud või soolaseeni.
Kogus: 1 portsjon
Hõõru pärm soola ja suhkruga vedelaks. Lisa käesoe vesi, õli ja jahu, sõtku ühtlaseks tainaks ning lase räti all pool tundi kerkida. Vormi tainast pitsapõhjad ja määri neile tomatikastet. Koori ja viiluta sibulad, kuumuta 1–2 minutit võis ning tõsta pitsadele. Vala pannile tükeldatud seened ja prae 3–4 minutit. Maitsesta soola-pipraga ning tõsta samuti pitsadele.
Viimaks lao peale viilutatud mozzarella ja paprika. Raputa üle pitsamaitseainega ning küpseta 225° juures 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa