Küpsetised

Kaera-ciabatta’d

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kogus: 1 portsjon
Sega 42–45° vette kaerahelbed, siirup ja sool. Sega küpsetuspulber ja 1 dl jahu hästi läbi ning mikserda eelmise segu hulka. Lisa ülejäänud jahu ja sulamargariin ning sega ühtlaseks.
Tõsta tainas kahe kuhjana küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja patsuta jahuste kätega ahjuplaadi laiusteks, umbes 1 cm paksusteks piklikeks pätsideks. Riputa pinnale veidi jahu, kata rätikuga ja lase soojas ruumis 20 minutit kerkida.
Riputa kerkinud saiade pinnale riivjuustu ja ürdisegu, jäta servad umbes 2 cm ulatuses vabaks. Küpseta 225° ahju keskosas 15 minutit. Serveeri ahjusoojalt.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa