Küpsetised

Terav oavorm

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: 100 rooga
Oaevormi teravust saab vastavalt maitsele kasvatada või kahandada, muutes tšilli kogust. Polentat tasub otsida tervisetoodete letist
Kogus: 6 portsjonit
Klopi polenta, muna, piim, riivjuust ja 2 sl hakitud koriandrit ühtlaseks. Maitsesta soolaga ja jäta 20 minutiks seisma. Kuumuta samal ajal pannil õlis hakitud sibulaid ja purustatud küüslauku 3-4 minutit ehk kuni need on pehmed. Lisa hakkliha ja pool hakitud tšillist, pruunista kergelt. Pane juurde tomatikonserv, nõrutatud oad, tomatipüree, puljong, sidrunikoor ja -mahl ning ülejäänud hakitud koriander. Kuumuta keemiseni, vähenda siis tuld ja hauta 15 minutit. Maitsesta soola ja suhkruga ning laota ahjuvormi. Sega polenta ülejäänud hakitud tšilliga ja pane samuti vormi. Küpseta rooga ahjus grillrežiimil 4-5 minutit ehk kuldpruuni värvuseni või tavarežiimil 225 kraadi juures 10-15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
andres 06.dets 2009 21:42
lihtne valmistada ja tulemus väga viis.........muidugi 1 kaunast t?illist ei saa sellise koguse peale mingit teravus, et kui keegi teravat tahab siis pangu kohe seda t?illit julgesti rohkem;)
1