Küpsetised

Sibula tarte tatin

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Magusamaitselised, üldsegi mitte sibula maitsega pirukad on head nii leigelt kui ka jahtunult.
Valmistusaeg: 40-60 min

Valmistamisaeg 20 minutit + 20 minutit ahjus

Kogus: 1 portsjon
Näpi või, jahu ja sool purutaoliseks massiks. Lisa vesi ja sega tainas ühtlaseks. Suru võitatud 26 cm läbimõõduga või 4 väiksema vormi põhja ja äärtele. Hoia täidise valmistamise ajal jahedas.
Kuumuta ahi 250 kraadini. Pane pirukavormi(de) põhja võitükikesi ja Demerara suhkrut ning lase paar minutit ahjus sulada. Lao puhastatud, kuid terved šalottsibulad vormi ning puista peale hakitud rosmariini, soola ja musta pipart. Nirista peale mesi ja äädikas.
Rulli tainast 1 või 4 vormi(de)st veidi suuremat ketast ja aseta sibulatele. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit. Kummuta kohe serveerimisalusele ja serveeri leigelt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa