Küpsetised

Kartulivorm marineeritud metsaseente ja hakklihaga

Keskmine hinne: 2.22 Allikas: 100 rooga
Lihtne ja maitsev ahjuroog, mis sobib nii oma perele kui ka külalistele kõhutäiteks.
Kogus: 6 portsjonit
Haki sibul ja küüslauguküüned, prae pannil õlis klaasjaks ning tõsta kaussi. Pruunista hakkliha, maitsesta hakklihamaitseaine, soola ja pipraga. Koori kartulid ja lõika viiludeks, keeda 5 minutit soolakas vees ja nõruta. Laota sügavasse, vähemalt 28cm läbimõõduga võitatud ahjuvormi pool kartuliviiludest, puista üle kartulimaitseainega. Pane peale pool hakkliha-sibulasegust ja pool tükeldatud seentest. Kata poolte kartuliviiludega ning maitsesta kartulimaitseainega. Laota vormi ülejäänud hakklihasegu, seened ja viilutatud tomatid. Klopi munad piimaga segi ja maitsesta vähese soola-pipraga. Vala munapiim vormi ning vajuta roog kätega alla, nii et vedelik tõuseb ahjuvormi ääreni. Puista üle riivitud juustuga. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit või kuni juust on kuldkollane. Serveeri värske salatiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Valli 02.jaan 2013 16:32
valmistasin retsepti järgi, oli heaja tahan järgmine kord midagi veel juurde lisada(katsetan)
kristiine 04.juuli 2012 23:28
Mina ka proovisin ja tõesti oli hea. Nüüd olen korduvalt teinud, lisanud ka paprikat :)
Sirts 09.jaan 2012 09:56
Väga mahlane ja maitsev :) Panin retsepti oma kogusse.
Marju 25.nov 2010 13:55
Lihtne, aus ja hea toit. Eriti meeldis mu mehele. Ma järgmiseks korraks mõtleksin mingisuguse maitsenüansi veel juurde.
mm 19.okt 2010 13:53
Kes keelab?
tibu 14.okt 2010 13:03
Kas selle toidu sisse võib näiteks panna eelnevalt praetud kukeseeni?
Margit 05.sept 2010 18:17
Väga maitsev. Neli erinevat põlvkonda (alates vanavanaemast) sõi seda rooga, kõik jäid rahule
tüli 01.sept 2010 20:13
viilutatud kartulit pole küll eelnevalt vaja keeta. Ma olen korduvalt teinud, alati küpseb ära. Ja küpsemise aeg sõltub sellest kui paksu vormi teed. Kui pann on ääreni täis, küpsetan 200 kraadi juures tund aega. Juustu lisan alles siis kui on kartul pehme. Juust peale ja korraks ahju. Väga nämma!
unnamed 01.sept 2010 18:34
Proovisin ka järgi ja tuli väga maitsev välja.Soovitan kõigile:D;)
Hindaja 18.mai 2010 10:05
Tegin ka seda vormirooga. Super hea ja mahlane ;) .
0laiuskraad 08.jaan 2010 20:05
Kasutasin marineeritud seente asemel seenesalatit (hoidisena), mille retsepti ka siit Toidutarest võib leida ja väga hea roog tuli!
1