Küpsetised

Nuudlivorm neljale

Keskmine hinne: 2.16 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Varieeri maitsetega – hästi sobivad erinevad maitseainesegud, näiteks taco-segu, kus on olemas nii vürstikus kui ka soolasus.
Kogus: 4 portsjonit
1.  Haki sibul ja küüslauk.
2.  Kuumuta pannil õli ja selles sibul ning küüslauk.
3.  Lisa hakkliha ja prae läbi.
4.  Haki paprika ja kuumuta hakklihas läbi. Maitsesta pannitäis paprikapulbri, soola ja maitserohelisega.
5.  Keeda nuudlid ja aseta pool kogusest ahjuvormi põhja.
6.  Nuudlikihile aseta hakkliha ja sellele taas nuudlid.
7.  Klopi muna ja sega kohvikoorega ning vala segu vormi.
8.  Puista peale riivitud juust ja küpseta ahjus 175 kraadi juures pool tundi. Et vorm ära ei kõrbeks, kata see fooliumiga.
# Kui sügavkülmas on seeni, lisa hakkliha hulka ka seened. See lisab nii massi kui ka maitset.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
anna 12.aug 2012 11:53
Segan alati riivjuustu majoneesiga, oi kui nämma
Maarja 10.apr 2012 22:26
Ma lisaks nuudleid ca 50-100g juurde
leena 01.nov 2011 18:20
väga hea:)
Kkk 27.sept 2011 15:04
Supper hea tuli:P täiustasin veidi,lisasin hakklihale, veel tomati tükke,?ampinjone,pee-
konit!
mussoon 17.apr 2011 23:34
Proovisin ka ja maitses.Isegi mees, kes muidu vorme ei söö, kiitis seda.
Ekuuu:* 09.märts 2011 17:00
Päris hea võib tulla.Sõbranna andis selle lingi ja eks ma siis proovin ära :A
mann 27.veeb 2011 15:00
ket?upilörri pole vaja igale toidule panna
Mufalda 15.mai 2010 14:03
Tegin taco maitseainega, tuli mõnusalt vürtsikas. Hakklihale lisasin ka natsa riivitud porgandit. wow faktor minu jaoks puudus, selline lihtne tavaline toit, aga siiski maitsev. Hakklihakihile võiks ket?upit peale panna vist küll, ma lisasin söömisel.
lehmiine 19.märts 2010 17:46
Lihtne ja maitsev. Hakklihakihile panin veel peale ketsupit. Ja nuudlid olid kõige odavamad säästuka nuudlid, sellised mis kohe peale keetmist kokku kleepuvad. Kvaliteetsemad nuudlid ei olnud nii head.
maali 18.märts 2010 13:25
kas sobivad ka nt pakinuudlid?
Dagmar 21.veeb 2010 15:50
Soovitan peekonit ka lisada. Väga hea.
Marju 01.veeb 2010 12:59
Täna peaks ära proovima :H
1