Küpsetised

Pikkpoiss peekoni ja köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Raili Mikk
Lihtne ja kena väljanägemisega toit kogu perele. Kellel aega rohkem, võib külmutatud täidise asemel keeta värskeid köögivilju.
Kogus: 6 portsjonit
Sulata köögiviljad.
Tükelda sai. Pane piim, koor ja saiatükid kaussi. Haki sibul peeneks. Sega omavahel kõik ained peale peekoni ja maitsesta. Suru tainas küpsetuspaberile ristkülikuks, aseta keskele ürdisoolaga maitsestatud köögiviljad ja rulli kokku. Pane peale peekoniviilud. Küpseta 220-kraadises ahjus 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Keku84 08.juuli 2012 14:28
Tuli parem, kui lootsin! Ja teisel päeval oli veelgi parem!
kätlin arras 16.dets 2011 21:14
Tõest lihtne ja ülimaitsev roog tuli.Tegin ka keeksivormis ja kasutasin sees muna ning külm.juurvilju ning peale mõningad peekoni viilud....üüüliiii häää tuli! :-D :-D 5
Akinna1980 20.apr 2011 16:03
Kasutasin külmutamata juurvilju- praadisin veidi võiga enne pannil ja panin ka peekoni alla. Väga hää tuli. Meheraas, kes vihkab peekonit, sõi ja kiitis ka.
Edsa 14.märts 2011 12:56
Uskumatult lihtne ja hea! Terve pere limpsis veel näpud ka üle. Tegin ka keeksivormis, aga kuskil 15 min enne kallasin keeksivormist ahjuplaadile, siis säilitas ilusa kuju ja peekon läks ka krõbedaks. Ahjus hoidsin siiski kuskil 45 min kokku, muidu jäi seest tooreks. Mahlane jäi tõepoolest, juurvili annab ka seal oma osa. Igal juhul saime argipäeva ühe lihtsa, kiire ja hea toidu jälle juurde;)
arxitibi 19.veeb 2011 14:20
Minul läks peekon kõrbema, aga muidu oli väga maitsev. Lisasin ka keedetud mune, nagu eelpool soovitati!
Titi 11.veeb 2011 12:05
väga maitsev! tegin ka leivavormis.
Kaili 14.jaan 2011 23:42
Teen ka seda tihti, väga hea söök. Ma teen ainult seda leivavormis, ühe kihi hakklihamassi , vahele külmatutatud köögivilju( igakord erineivad) ja siis jälle kiht hakkliha. Peekoni jätan ära aga ikkagi väga maitsev.
Mann 28.nov 2010 20:18
Väga maitsev. Pikkpoisile lisasin enne ahjust välja võtmist natukene riivjuustu, siis oli veel eriti hea! Teen tulevikus veel. :)
Lagle 16.okt 2010 15:44
Meeldib väga ,kui peekonitükid on sisse pandud ja keeduporgand ning keedumuna lõiked ka.Teoreetiliselt sama nagu rullaad aga lihtne teha ja aega võtab vähe ja loomulikult väga mahlane ja maitsev.:Y
Sonera 06.okt 2010 11:54
Toit on maitsev. Soovitan teha nii nagu ise teen. Vooderdan neljakandilise, keeksivormi peekoniviiludega, panen osa hakkliha vormi, tasandan. Lisan täidise, siis silun peale ülejäänud hakklihamassi. Peekoniribade servad keeran peale ja ahju! Ahjust võttes, natuke jahtununa kummutan alusele ja valmis on. AInult , et kandiline ja hõlpsam teha, kui rulides ;)
margit 03.sept 2010 16:07
Mina aga panen peekoniviilud sisse,juurviljade asemele,annab hea mahlase maitse.Peale pannes peekon kuivab liiga ära ja on paha lõigata.Eriti maitsev on see pikkpoiss järgmisel päeval.Sisse võib ka samuti riivjuustu panna,maitselt jääb väga hea!
Kairts4 25.veeb 2010 14:17
viimase peal lõunasöök! mina vokkisin küüslauguõlis väikesed porgandi ja kaalika kangid ning brokoli õisikud. Jäid mõnusalt krõmpsud seal pikapoisi sees. Kõrvale ürtidega maitsestaud ahjukartulid! Soovitan soojalt!
Piret 27.jaan 2010 14:25
Kuna kodus suitsupeekonit ei olnud, siis peekoniviilud jäid sel korral peale panemata. Vaatamata sellele oli pikkpoiss väga maitsev. Järgmine kord panen ka peekoniviilud :)
algaja 27.jaan 2010 11:03
super hea
1