Küpsetised

Valge šokolaadi ja maasikatega juustukook

Keskmine hinne: 3.38 Allikas: 100 rooga
Magus juustukook, milles on tunda ka maiasmokkade lemmikut valget šokolaadi. Kui soovid veidi pikantsemat maitset, riivi täidisesse ka sidrunikoort.
Purusta küpsised peeneks jahuks ja sulata või. Sega omavahel peenestatud küpsised, sulavõi ja kaneel. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud 24 cm lahtikäiva tordivormi põhja.
Täidise valmistamiseks sulata tükeldatud šokolaad kuumaveevannis. Sega juurde toorjuust, hapukoor, munad, suhkur, vanillsuhkur ja riivitud apelsinikoor. Vala segu põhjale ja küpseta 175-kraadises ahjus 1 tund. Jahuta veel tund aega avatud uksega ahjus. Kaunista poolitatud maasikatega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
katsetaja 02.juuli 2013 18:10
Proovisin ka seda kooki teha ja jäi tõesti väga maitsev, kindlasti küpsetan ka edaspidi! :)
siki 28.juuni 2013 15:02
olen teinud juba 4 korda vähemalt. panen toorjuustu asemele hoopis kodujuustu ja olen ka proovinud sokolaadi asemele kondentspiima ja on põhimõtteliselt sama maitsega. Üks lemmikutest kookidest :)soovitan!
liisujou 26.apr 2012 16:13
peab ikka selle toorjuustuga tegema & maasikatega? tahaks juba katsetadaa :A
lily 07.okt 2011 19:33
oi mina aga teen ise kodujuustuga ja tuleb kah vägaa hea tehke! super kook:Y
Iirimari 02.juuni 2011 12:07
Apelsini koor on yks olulisemaid komponente minu meelest.. See annab kohe eriti hea maitse.. Ja kook on palju parem teisel, isegi kolmandal paeval.. :)
sim 27.mai 2011 16:04
See mu lemmik kook ,aga ma ei pane apelsini koort üldse. ja see kook järgmisel päeval on veel parem:)
el 14.mai 2011 12:42
Retsept iseenesest on hea, tasub tegemist aga minu jaoks jäi miski sära nagu puudu... Ei saaks öelda, et see oleks teistest toorjuustukookidest parem. Ju olen ära hellitet Toidutare headest retseptidest ;)
kroq 11.mai 2011 09:36
Kas kook on hea ka järgmisel päeval?
kata 28.apr 2011 07:36
Proovisin ka siis nädalavahetusel teha ja kõik kiitsid. Ise riivisin apelsini asemel sidruni riivitud koore sinna sisse, sest apelsin lihtsalt ei maitse. Ja küpsetasin 165 kraadi juures ja tiba siis kauem kui retsept soovitab ning lisasin ahju kausitäie vett, et kook pealt ei hakkaks pragunema. Peale lõikusin maasikad ja tegin veel tarretise neile peale. Igatahes kokkuvõttes nägi kook väga ilus välja ma kadus laualt väga kiirelt. Tõesti soovitan!
mammu 19.apr 2011 22:06
Ma sain sõbranna tehtut ja imemaitsev oli! Homme proovin ise ka teha ;)
Iirimari 20.märts 2011 22:42
Super lihtne teha ja t6eliselt hea maitsega! Soovitan soojalt!
kerli 19.märts 2011 10:49
mina katsetasin ka esimest korda ja see viib keele ikka korralikult alla, kindlasti üks parimaid juustukooke! Proovige kes pole proovinud ;)
maria 12.märts 2011 12:40
Väga hea kook, aga ainult juhul, kui Philadelphia toorjuustuga teha. Teisel korral tegin mascarponega ja vahe on ikka väga suur. Põhjale lisasin ka purustatud röstitud metsapähkleid.
A. 31.aug 2010 20:23
Ülihea kook! Tegin hoopis nii, et maasikaid peale ei pannudki, vaid lisasin hästi palju kookoshelbeid nii täidisesse kui ka koogi peale. Lihtsalt super! ;)
Mareliy 13.aug 2010 12:34
Tegin ka sellist kooki esimest korda ja õnnestus 100% maitselt oli ka väga hea kook :P:Y
Karin 25.juuli 2010 14:19
tõesti hea kook, samas selline tavaliselt hea juustukook, midagi sellist polnud mis oleks huvitavamaks teinud. Aga vähemalt tuli välja mul, mis tavaliselt ei juhtu ;)
Mari-Liis 23.juuli 2010 15:14
Tegin seda esimest korda ja viisin kohe ühele sünnipäevale..Pärast kõik kiitsid ja küsisid, et kuidas ma seda ikka tegin :) Seega soovitan , mega hea kook on ja varsti teen seda veel, toorjustud juba külmkapis ootavad :D
1