Küpsetised

Maiasmoka sarvesai

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Heivi Peterson
Kuivatatud kirsside ja valge Sokolaadiga täidetud sai on mõeldud eeskätt parandamatutele maiasmokkadele, kuid sobib loomulikult ka kõigile teistele.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusteks 15 minutit + kerkimisaeg + küpsetamiseks 35 minutit

Kogus: 1 portsjon
1. Pudenda pärm tainakaussi. Lisa veidi soojendatud vett (37 °C) ja lahusta pärm puulusikaga hõõrudes, kalla juurde ülejäänud vesi. Pane hulka pool jahukogusest ning sega korralikult. Lisa järk-järgult teine pool jahust ja sõtku hoolsalt. Lisa nüüd suhkur ja sool ning tükkhaaval toasoe või. Sõtku tugevalt, kuni tainas on ühtlane ega jää enam kausi servade külge kinni.
2. Tõsta soojemasse kohta ja lase kerkida kahekordseks.
3. Pane kerkinud tainas jahuga ülepuistatud töölauale, sõtku korralikult läbi ja rulli lahti piklikuks plaadiks. Kata kuivatatud kirsside ja hakitud šokolaadiga. Keera pikemast servast rulli ning tõsta sarvekujuliselt küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, jättes ühenduskoha allapoole.
4. Lase kerkida umbes 20 minutit.
5. Küpseta eelsoojendatud ahju alumises osas 35 minutit. Valmis saia sisetemperatuur on 94–96 °C.
Ahju temperatuur: 200 °C
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 08.dets 2010 11:06
lisatud
:)) 08.dets 2010 10:32
Kas küpsetus temperatuuri ka võiks lisada?
1