Küpsetised

Sealiha, lill- ja spargelkapsa vormiroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hõbedaste aastate kokaraamat
See on pigem talvine kui suvine toit, sest tegu üsna rammusa roaga. Samas annavad köögiviljad kergust, nii et kõik on parajas tasakaalus
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta ja haki sibul, koori ja viiluta porgand. Tükelda lill- ja spargelkapsas õisikuteks.
Lõika sealiha kuubikuteks, prae koos sibulaga pannil õlis läbi ja hauta pehmeks. Pane liha ja sibul ahjuvormi põhja. Säti peale lill- ja spargelkapsas ning porgandiviilud.
Klopi munad piimaga lahti, maitsesta puljongimaitseainega ja vala vormi (liha ja köögiviljad peavad olema kaetud). Küpseta 180'C ahjus 30-40 minutit ehk kuni vormiroog muutub pealt kuldpruuniks.
Riivi juust ja puista roale. Lisa ka hakitud ürdid ning küpseta veel 5 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pole 01.märts 2012 14:26
spargelapsas ehk brokoli, üks ja seesama taim.
kadri 01.märts 2012 13:42
Pildi peal on brokkoli ja retseptis spagel.. Imelik. Ise kasutan brokkolit.
kkontram 16.dets 2010 13:20
Kasutasin külmutatud brokkoli-
lillkapsasegu - väga hea tuli. Soovitan!
1