Küpsetised

Külmsuitsulõhepirukas

Keskmine hinne: 4.11 Allikas: 100 rooga
Tugeva suitsukalamaitsega pirukas, milles võid kasutada ka teisi kalaliike. Mahedama maitse eelistajad võivad aga kasutada kuumsuitsulõhet.
Kogus: 6 portsjonit
Sega pehme või, hapukoor ja kodujuust. Sega omavahel jahu, sool ja küpsetuspulber, lisa kodujuustusegule ja sega ühtlaseks tainaks. Keera kilesse ja pane 30 minutiks külmikusse.
Sega munad, vahustamata koor ja kartulitärklis. Maitsesta soola, pipra, hakitud küüslauguküüne ja murulauguga.
Suru tainas 24 cm pirukavormi põhja ja äärtesse ning eelküpseta põhja 225-kraadises ahjus 10 minutit. Haki külmsuitsulõhe ja lao põhjale. Vala peale kooresegu. Küpseta 200-kraadises ahjus 25–30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ma 29.märts 2012 20:31
Minu jaoks on iga lõhepiruka kohustuslikuks osaks saanud brokkoli. Väga väga soovitan!
yllll 07.jaan 2011 14:47
ja kuidas siis tuli välja?
aix17 28.dets 2010 13:38
Niiih, tegin ... ja kypseb ahjus, eks naha, mis valja kukub :):) Kasutasin taignas hapukoore asemel rooskakoort, ja panin riivjuustu ka juurde. Loodan, et ara ei rikkunud kuidagi.
aleks 15.dets 2010 20:11
mm ma söks seda
1