Küpsetised

Toorjuustukoogi baasretsept

Keskmine hinne: 3.25 Autor: Eva Palu
Toorjuustukooki võid maitsestada marjade, kondenspiima, halvaa, kaneeli, kõrvitsapüree jpm põnevate lisanditega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
1. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru lusikapõhja abiga 24-cm läbimõõduga koogivormi põhja, kuhu on eelnevalt asetatud ka küpsetuspaber.
2. Sega toorjuust, koor ja suhkur ühtlaseks massiks. Lisa ühe kaupa munad ja munakollased, tainamassi vahepeal segades.
3. Küpseta 160-kraadises ahjus 1 tund. Lülita ahi välja, jäta ahjuuks paokile ja jahuta kooki esmalt ahjus 1 tund. Edasi lase koogil toatemperatuurini jahtuda ning tõsta üleööks külmkappi või jahedasse.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa