Küpsetised

Mahlaseks marineeritud antrekoot

Keskmine hinne: 2.63 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Antrekoot on maitselt üks parimaid lihatükke, aga vajab pehmenemiseks marineerimist.
Valmistusaeg:

Marineerimiseks 2-3 tundi, valmistamiseks 10 minutit.

Kogus: 4 portsjonit
1. Kuivata lihalõigud.
2. Sega kokku marinaad ja määri lihatükkidele. Lase lihal 2-3 tundi maitsestuda.
3. Küpseta kuumal grill-pannil mõlemalt poolt 3-4 minutit. Hea liha saad ka siis, kui küpsetad liha ahjus grillrežiimil. Et ahi on siis väga kuum, jälgi liha valmimist pealispinna järgi. Kui see on mõnusalt pruun, tõsta liha välja ja serveeri kohe.
4. Kui medium-liha sulle ei meeldi, küpseta liha madalamal temperatuuril ja veidi kauem.
SOOVITUS: Õige küpsusastmega liha saad, kui oled lihaviilu paksuse ja ahju temperatuuri ise oma kogemuste põhjal täpselt klappima saanud. Küsimus on millimeetrites ja pooles minutis, et saavutada kas siis piisavalt küps või üleni küps (well done) liha.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa