Küpsetised

Apelsiniliha muhedate köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Apelsin pehmendab liha ja lisab ka veidi rasvarikkamale roale head maitsetasakaalu. Sea sisefilee asemel sobib sarnaselt küpsetada ka sea kaelaliha.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika sea sisefilee viiludeks ja pruunista mõlemalt poolt, aseta ahjuvormi. Vala lihale mahlasegu, puista peale maitsesegu ja viiludeks lõigatud sibul.
2. Hauta rooga ahjus 200 °C juures kuni liha on pehme. Selleks kulub 30-45 minutit.
3. Veerand tundi enne liha valmimist säti lihaviilude juurde suvikõrvitsatest lõigatud rattad. Neid võid soovi korral enne ahju panemist korraks sidrunimahlaga üle piserdada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa