Küpsetised

Kariibihõnguline porgandikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Nagu paljudele porgandikookidele, sobib ka sellele koogile peale lihtne toorjuustust võõp. Samuti võid koogi poolitada ja vahele toorjuustukreemi määrida.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 12 portsjonit
1. Koori porgandid, neist üks riivi. Teised kaks porgandit viiluta ja keeda umbes kümme minutit. Keedetud porgandid püreesta.
2. Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks.
3. Sega omavahel kuivaineid (v.a kookoshelbed) ja lisa munavahu hulka.
4. Jätka vahustamist ja lisa õli.
5. Sega taina hulka porgandipüree, riivitud porgand, kookoshelbed ja ananassikompott.
6. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi ja küpseta 175 kraadi juures umbes tund aega.
NIPP: Koogi sisse sobivad hästi ka Kreeka pähklid, mis tuleks enne kindlasti väiksemaks hakkida.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
:) 31.okt 2011 19:20
Tegin kooki ,aga suhkurt panin vähem ja kookos helbed asendasin kaerahelvestega ning ananassi ei pand
1