Küpsetised

Tuline oavorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Parajalt vürtsise vormi tulisust annab tšilliga vähemaks või rohkemaks timmida.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega omavahel hoolega läbi polenta, muna, piim, riivjuust ja 2 sl hakitud koriandrit. Maitsesta ja jäta 20 minutiks seisma. Samal ajal kuumuta pannil õlis hakitud sibulaid ja purustatud küüslauku 3–4 minutit, kuni need on pehmed. Lisa pool hakitud tšillist ja hakkliha, pruunista kergelt, lisa tomatikonserv, nõrutatud oad, tomatipüree, puljong, sidrunikoor ja -mahl ning ülejäänud hakitud koriander. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta 15 min. Maitsesta soola ja suhkruga, vala vormi. Sega ülejäänud hakitud tšilli polenta hulka ja tõsta vormi. Küpseta grilli all 4–5 min kuldpruuniks või 225-kraadises ahjus 10-15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annikav 06.mai 2012 20:56
Muidu on see aga supervorm! Üks mu aja lemmikutest. Teen aga ilma hakklihata, panen tofut hoopis ja on ülimalt hea.
annikav 28.märts 2012 22:53
Koostisosades pole sidrunit, aga juhendis on...??
Pille 14.apr 2011 18:34
Siin retseptis on kasutatud maisimannat e polentat. Selle nime all on seda ka meie kauplustes müügil.
Tiina 14.apr 2011 14:07
Vot ei mõista, kas roa valmistamiseks peab siis kasutama valmis Polentat või on siiski maisijahu vaja piima ja munaga segada?
1