Küpsetised

Kaheksa kihi vorm

Keskmine hinne: 3.42 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Suur nõutäis toitvat rooga rahuldab näljasemadki sööjad. Lahjema roa saamiseks võid hapukoore asendada kohvikoorega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Keeda nuudlid pakendil oleva juhise kohaselt pehmeks, nõruta. Pruunista hakkliha. Sega hulka purustatud tomatid, hakitud basiilik. Maitsesta suhkru, purustatud küüslaugu, soola ja pipraga. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta 5 minutit. Mikserda ühtlaseks hapukoor ja toorjuust. Sega hulka piim ja hakitud sibul. Laota võiga määritud ahjuvormi põhja pool nuudlitest, pool hakklihasegust ja pool koore-toorjuustusegust. Torka kahvli või noaga kihid läbi, siis imbub kooresegu allapoole. Laota peale võis läbikuumutatud spinat. Tõsta vormi ülejäänud nuudlid ja lihasegu. Kata fooliumiga ja küpseta 175-kraadises ahjus 45 minutit. Määri peale ülejäänud koore-toorjuustu segu ja raputa riivjuust. Küpseta veel 10 minutit. Lase enne serveerimist 10 minutit seista.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
leenu 09.märts 2014 18:27
mulle küll meeldis. kindlasti ei ole see makaronid hakklihaga, pigem juba lasanje. meil kõik sõid ja kiitsid.
merl 28.aug 2011 19:00
Nii palju möllamist ja tulemuseks makaronid hakklihaga... Täitsa kirun ennast, et nii loll olin ja retsepti lugedes sellest kohe aru ei saanud:S
1