Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Hakklihatäidisega pannkoogitaskud

Küpsetised

Hakklihatäidisega pannkoogitaskud

Tartu Mill
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa Retsepti teostus: Raili Mikk
Serveeri täidetud pannkooke värske rohelise salatiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
PANNKOOGID
9 dl Piim (külm)
6.7 dl Pannkoogijahu (400g)
TÄIDIS
400 g Hakkliha
200 g Herne-maisi-paprikasegu
1 spl Hapukoor
Sool
Must pipar
100 g Riivjuust
Puista jahu kaussi, kalla juurde külm piim ja sega hästi läbi. Lase tainal 10-15 minutit seista. Küpseta pannil õli-võisegus õhukesed ülepannikoogid.
Prae hakkliha pannil, lisa sulanud köögiviljasegu ning maitsesta hapukoore, soola ja pipraga. Pane täidis poolele pannkoogist, murra pooleks ja see omakorda pooleks. Tõsta täidetud pannkoogid ahjupannile, puista peale riivitud juustu ning küpseta grillirežiimil 5 minutit, kuni juust on mõnusalt krõbedaks sulanud.
Pannkoogitaskuid valmib sellest kogusest 8 tk.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke