Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Kohev kirsipirukas

Küpsetised

Kohev kirsipirukas

Tartu Mill
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa Retsepti teostus: Raili Mikk
Vormipirukas valmib eriti vähese vaevaga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1.2 dl Õli
1.6 dl Vesi
6.7 dl Pirukajahu (400g)
400 g Kirsid (kompotist, värsked või külmutatud)
50 g Mandlilaastud
1. Sulata kirsid.
2. Pane pirukajahu (Tartu Mill) kaussi, lisa vesi ja taimeõli. Kalla tainas umbes 2 cm paksuse kihina ahjuvormi, puista peale kirsid ja mandlilaastud ning küpseta 180 kraadi juures 25-30 minutit.
3. Lase koogil jahtuda, puista üle tuhksukruga ning serveeri külma piimaga.

KOMMENTAARID

xmiracle 21.juuni 2011 19:07
Piruka jahu reklaam on (vähemalt mul hetkel on) siinsamas retsepti all. Kes seda reklaami ei näe, siis peaks tegu olema Tartu Mill jahuseguga, mille nimi on "Kirsipirukas".
ma 11.apr 2011 18:03
Ma ei tea millest see pirukajahu koosneb, aga tavalisest jahust ja küpsetuspulbrist kindlasti ei piisa:(
m1na 09.apr 2011 15:32
Minu arvates oleks võinud suhkrut veel lisada, sest mingi maitse jäi nagu puudu. Samuti küpsetusaega peaks ikka pikendama, sest muidu jääb seest toores.
Effka 09.apr 2011 11:48
Mina tegin mustikatega ja mandlilaastud jäid lisamata, valmis kiirelt ja väga mõnus tee kõrvale
Küpsetaja 07.apr 2011 17:24
Oskab keegi öelda, millest see pirukajahu täpselt koosneb? Kas jahust ja küpsetuspuldrist või on seal sees veel midagi?
Merje Maripuu 06.apr 2011 18:50
Väga hea ja magusane pirukas, küpsemisaega pikendasin 2 korra võrra, kuna mandlilaastude asemel lisasin muna-hapukooresegu peale.:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes