Küpsetised

Pikkpoiss kapsalehtedes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kasulikud kapsaroad Autor: Pille Enden
Mahlase kapsavormi lisandiks paku ürtidega maitsestatud riisi või keedukartuleid.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Keeda terve kapsas suures potis soolaga maitsestatud vees pehmeks, nii et pealmised lehed tulevad hõlpsasti lahti. Lõika lehtede paksem osa õhukeseks ja vooderda nendega piklik võiga määritud ahjuvorm, sobib ka keeksivorm.
Sega kausis riivsai, maitseained ja koor ning lase umbes 10 minutit seista, kuni riivsai paisub. Sulata pannil või ja hauta selles hakitud sibulad, riivitud porgandid ja juurseller pehmeks. Lisa hautatud köögiviljale riivsaiasegu, hakkliha ja munad ning klopi ühtlaseks tainaks. Vajadusel maitsesta veel soolaga. Tõsta tainas vormi kapsalehtedele, vajuta käega tasaseks ja keera kapsalehed peale. Laota peale tükeldatud või. Küpseta 175-kraadises ahjus 60–70 minutit. Lase pisut jahtuda ja kummuta vormist välja.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa