Küpsetised

Pitsapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Juusturaamat Autor: Angeelika Kang
Tavapärasest pitsast üsna erinev mahlase täidisega pirukas, mis maitseb parimalt leigelt. Ricotta asemel võid kasutada ka kodujuustu.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja sool. Näpi hulka või. Lisa suhkur, munakollane ja kohvikoor. Sega ühtlaseks tainaks, keera kilesse ja pane täidise valmistamise ajaks külmkappi Täidise jaoks sega omavahel ricotta, munad, riivitud juustud, hakitud sink, pipar ja petersell. Rulli 2/3 tainast laiali ja vooderda sellega 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi ja servad. Tõsta peale täidis ja kata ülejäänud lahtirullitud tainakettaga. Suru taina servad tihedalt kinni ja küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit. Siis vähenda ahju kuumust 180°-le ja küpseta veel 20 minutit.
Soovitus: Serveeri koos pitsapirukaga tomatisalatit.
Kogus 6-le inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa