Küpsetised

Ahjuroog kukeseente, salvei ja suitsujuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sepamaa talu köök Autor: Anni Arro
Ahjuroogadel on kuidagi parem mekk kui praetud roogadel. Muidugi on see suhteline nagu kõik siin elus, aga juba mõte maitsvast ahjuroast rõskel vihmasel päeval tekitab sees sooja ja mõnusa tunde. Ahjukukeseeni võib serveerida leival, sepikul, focaccia’l või lihtsalt ahjukartuliga nagu vana head kukeseenesousti.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Puhasta seened ja laota oliiviõliga piserdatud ahjuvormi. Lisa purukspressitud küüslauk ja salveilehed. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit. Siis lisa sorts valget veini ja lase poolel sellest aurustuda. Lisa vahukoor ja küpseta veel 5 minutit. Võta vorm ahjust välja ja lisa hakitud või riivitud suitsujuust. Maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa