Küpsetised

Saia-ricotta-õunavorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Õunaaia maitsed Autor: Pille Enden
Õhuline ja kohev vorm maitseb hästi kisselli või piimaga.
Valmistusaeg: üle 60 min

25 minutit + 30-45 minutit leotamiseks + 40-45 minutit ahjus

Kogus: 1 portsjon
Leota kuivanud saia piimas. Koori õunad, eemalda südamikud ja lõika õunad õhukesteks viiludeks. Sega kohupiim hapukoorega. Määri vorm võiga. Laota vormi põhja pooled saiaviiludest. Tõsta peale õunaviilud ja ricotta-kohupiim ning kõige peale laota jälle sai. Klopi munad suhkru ja vanillsuhkruga lahti. Sega piimaga, milles leotasid saia ja maitsesta kaneeliga. Vala piima-munasegu vormi. Lõika või õhukesteks viiludeks ja laota vormile. Küpseta 200-kraadises ahjus 40-45 minutit.
Kogus kuuele inimesele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mehmet 17.veeb 2014 05:06
Arcleits like this make life so much simpler.
Merilin 26.sept 2011 18:55
Siin retseptis on üks väike asi jäetud mainimata, et vaja on 8 röstsaia viilu, sest tavalise saiga läheb rohkem.:)
1