Küpsetised

Suvine köögiviljapitsa

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Eelista pitsa valmistamisel väiksemaid ja nooremaid köögivilju, mis ei ole veel puised ja kõva koorega. Baklažaani kettad võid korraks ka soolvette asetada. See aitab viljast liigset vett välja viia.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
1.  Valmista tainas pakendil toodud juhiste järgi ja laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
2.  Määri tainale tomatikonserv ja puista sellele kuivatatud pune.
3.  Lõika baklažaanist, suvikõrvitsast ja sibulast õhukesed kettad ning aseta põhjale.
4.  Eemalda oliividelt kivid ja poolita ning lisa põhjale.
5.  Lõika mozzarella viiludeks ja aseta kõige peale.
6.  Küpseta pitsat 15 minutit 220 kraadi juures.
7.  Serveerides lisa pitsale värskeid basiilikulehti.
Kogus 12le.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa