Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Suvine köögiviljapitsa

Küpsetised

Suvine köögiviljapitsa

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Eelista pitsa valmistamisel väiksemaid ja nooremaid köögivilju, mis ei ole veel puised ja kõva koorega. Baklažaani kettad võid korraks ka soolvette asetada. See aitab viljast liigset vett välja viia.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 pakk Pitsajahu (õhukese pitsa oma)
350 g Baklažaan
300 g Suvikõrvits
Oliivid (tumedad)
1 tk Punane sibul
200 g Purustatud tomatid (konserv)
1 spl Pune (kuivatatud)
250 g Mozzarella
Basiilik (värske)
1.  Valmista tainas pakendil toodud juhiste järgi ja laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
2.  Määri tainale tomatikonserv ja puista sellele kuivatatud pune.
3.  Lõika baklažaanist, suvikõrvitsast ja sibulast õhukesed kettad ning aseta põhjale.
4.  Eemalda oliividelt kivid ja poolita ning lisa põhjale.
5.  Lõika mozzarella viiludeks ja aseta kõige peale.
6.  Küpseta pitsat 15 minutit 220 kraadi juures.
7.  Serveerides lisa pitsale värskeid basiilikulehti.
Kogus 12le.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes