Küpsetised

Toorsingipitsa hallitusjuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Itaalia päritolu prosciutto asemel võid siin pistas kasutada ka teisi vinnutatud sinke. Need on eriti intensiivse maitsega ja loovad koos hallitusjuustuga tõelise maitsehiti.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
1.  Kata ahjuvorm või -plaat küpsetuspaberiga.
2.  Rulli laual pärmitainas õhukeseks ja aseta ahjuplaadile.
3.  Määri tainale tomatikaste, purustatud tomatid või ketšup.
4.  Sega omavahel maitseained ning puista ketšupile.
5.  Aseta ketšupile prosciutto viilud.
6.  Poolita kirsstomatid ja aseta singiviiludele.
7.  Lõika juustust viilud ja aseta kõige peale.
8.  Küpseta pitsat 15 minuti 220 kraadi juures.
Kogus 6le.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa