Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Toorsingipitsa hallitusjuustuga

Küpsetised

Toorsingipitsa hallitusjuustuga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Itaalia päritolu prosciutto asemel võid siin pistas kasutada ka teisi vinnutatud sinke. Need on eriti intensiivse maitsega ja loovad koos hallitusjuustuga tõelise maitsehiti.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Pärmitainas
200 g Purustatud tomatid
Maitseainesegu sinepi-, tilliseemnetest, punest ja majoraanist
100 g Prosciutto (Itaalia delikatess-sink)
10 tk Kirsstomat
125 g Camembert-juust
1.  Kata ahjuvorm või -plaat küpsetuspaberiga.
2.  Rulli laual pärmitainas õhukeseks ja aseta ahjuplaadile.
3.  Määri tainale tomatikaste, purustatud tomatid või ketšup.
4.  Sega omavahel maitseained ning puista ketšupile.
5.  Aseta ketšupile prosciutto viilud.
6.  Poolita kirsstomatid ja aseta singiviiludele.
7.  Lõika juustust viilud ja aseta kõige peale.
8.  Küpseta pitsat 15 minuti 220 kraadi juures.
Kogus 6le.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool