Küpsetised

Ploomi-kardemonikeeks

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kelmikad keeksid Autor: Angeelika Kang
Keekse on lihtne küpsetada ja koduahjus saavad need eriti muredad. Ole vaid või vahustamisel hoolas ja väldi taina ülesegamist.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + 1 tund ahjus

Kogus: 1 portsjon
Vahusta toasoe või suhkruga kohevaks vahuks. Lisa vanillsuhkur, sool ja pidevalt kloppides ükshaaval munad. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber, sooda ja kardemon, sõelu kuivained võivahu hulka. Lisa ka hapukoor ja sega ühtlaseks. NB! Väldi ülesegamist! Kõige lõpuks lisa tainasse kividest puhastatud ja sektoriteks lõigatud ploomid. Tõsta tainas võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud piklikku keeksivormi. Küpseta 175kraadises ahjus 1 tund. Kontrolli tikuga küpsust! Lase keeksil 15 minutit vormis jahtuda ning kummuta siis välja.
Kogus 10 tükki.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa