Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Seakarbonaad kartuli-peekonipüree ja mulgikapsastega

Küpsetised

Seakarbonaad kartuli-peekonipüree ja mulgikapsastega

Restoran Kaerajaan Oma Maitse retseptiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Aus praad.

40-60 min

Retsept
portsjonile
400 g Kartul
1 - 1.2 dl Piim
Muskaatpähkel (värskelt riivitud)
200 g Või
200 g Suitsupeekon
100 g Juust (näiteks Eesti)
600 g Hapukapsas
8 spl Kruubid
4 spl Suhkur
Sool
Must pipar
Tüümian (värske)
600 - 700 g Sea kaelakarbonaad
Keeda kartulid, sega hulka soe piim, muskaatpähkel, 100 g sulavõid ja praetud peekoniribad. Valmista püree kas mikseri või pudrunuiaga. Sega kuuma püree hulka riivitud juust. Pane kapsad potti koos peekoni ja kruupidega, kuumuta ja lisa nii palju vett, et kapsad oleksid kaetud. Hauta kaane all, kuni kruubid on pehmed. Lisa ülejäänud või, maitsesta soola, suhkru ja pipraga. Prae viiludeks lõigatud liha pannil, maitsesta ning küpseta 180-kraadises ahjus 12 minutit. Serveeri koos kapsaste ja püreega, kaunistuseks oksake tüümiani.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

väike taks 30.okt 2016 08:57
Mitme päeva kaloraaži üks selline pots sisaldab?
siirikirikal 04.okt 2011 12:02
annibunny: piima kogus oli siin tõesti liiga suur. Isegi sel juhul, kui kartulid oleks eriti tärkliserikkad, teeks 4 dl piima pudrust supi. Retsept on nüüd parandatud. Aitäh märkamast!
annibunny 03.okt 2011 17:14
Kas 400 gr kartulitele 4 dl (400 ml) piima liiga palju pole? Teen seda hetkel ja asjad ei ole proportsioonis.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes