Küpsetised

Karbonaad Provence-i moodi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Mitut moodi sealiha Autor: Harri Ilves
Karbonaadi puhul on osa mõnust kont puhtaks närida ja rabedaks küpsenud kamarat krõmpsutada.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kamarasse terava noaga triibud. Hõõru maitseainate ja maitseürtide seguga ja torka lihasse termomeeter. Pane maitsestatud liha, kamarapool üleval, ahjupannile ja vala sinna ka kuum puljong. Küpseta 175-kraadises ahjus, kuni liha sisetemperatuur on 71 kraadi. Raputa lihale sool ja jäta liha enne lahti lõikamist 10-15 minutiks ahjuplaadile jahtuma.
Vala pannil olev praeleem läbi sõela potti. Lisa leemele koor ja keeda nii kaua, kuni kaste pakseneb. Jälgi, et kaste põhja ei kõrbeks. Maitsesta kastet vajadusel.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa