Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Seakaelakarbonaad juustu-ürditäidisega

Küpsetised

Seakaelakarbonaad juustu-ürditäidisega

Harri Ilves Mitut moodi sealiha
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Suurepärane ahjupraad.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
800 g Seakaelakarbonaad
200 g Juust (küpsed sordid)
1 peotäis Koriander (värske)
6 - 8 küünt Küüslauk
1 spl Suhkur
Sool
Must pipar
Tee karbonaadile kogupikkuses neli sisselõiget, nii et ükski neist lihatükki ei läbistaks. Purusta värske koriander ja küüslauk sauseguriga. Maitsesta ürdipüree suhkru, soola ja pipraga. Määri saadud segu lihale ja lase 3-4 tundi maitsestuda.
Pane lihale tehtud sisselõigetesse juustuviilud ja seo liha parenööriga ühtseks pakiks. Keera liha fooliumisse ja küpseta 175-kraadises ahjus, kuni liha sisetemperatuur on 72 kraadi. Enne serveerimist lase lihal 10-15 minutit tõmmata ja alles siis lõika liha lahti.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

Koidu Tartust 26.dets 2012 13:20
:A Väga omapärane maitse.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes