Küpsetised

Seakaelakarbonaad juustu-ürditäidisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Mitut moodi sealiha Autor: Harri Ilves
Suurepärane ahjupraad.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Tee karbonaadile kogupikkuses neli sisselõiget, nii et ükski neist lihatükki ei läbistaks. Purusta värske koriander ja küüslauk sauseguriga. Maitsesta ürdipüree suhkru, soola ja pipraga. Määri saadud segu lihale ja lase 3-4 tundi maitsestuda.
Pane lihale tehtud sisselõigetesse juustuviilud ja seo liha parenööriga ühtseks pakiks. Keera liha fooliumisse ja küpseta 175-kraadises ahjus, kuni liha sisetemperatuur on 72 kraadi. Enne serveerimist lase lihal 10-15 minutit tõmmata ja alles siis lõika liha lahti.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Koidu Tartust 26.dets 2012 13:20
:A Väga omapärane maitse.
1