Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Kartuli-hakklihakotletid

Küpsetised

Kartuli-hakklihakotletid

Raili Mikk Kotletid
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Riivitud toore kartuli lisamine teeb kotletid kohevaks ja muredaks.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Hakkliha (kodune)
250 g Kartul (toores)
1 tk Sibul (väike)
3 küünt Küüslauk
2 viilu Sai
1 dl Rõõsk koor 10%-line
1 tk Muna
1 dl Hapukoor
Sool
Must pipar
1 tl Paprika (jahvatatud)
Haki küüslauk ja sibul hästi peeneks. Pane kaussi tükeldatud sai ja kohvikoor. Lisa hakkliha, sibul, küüslauk, muna ja hapukoor. Riivi hulka kartulid ja maitsesta soola-pipraga. Klopi kõik hoolikalt läbi. Prae pannil kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks ja tõsta sõltuvalt kotlettide suurusest 10-15 minutiks ahju järelküpsema.
Serveeri kotlette värske salatiga.

KOMMENTAARID

Merle 11.märts 2014 10:01
Proovisin ka ja tõepoolest väga maitsvad ja mahlased :)
Pirts 26.nov 2013 11:57
Ja et toidus oleks võimalikult palju köögivilja, siis mina olen ka sutsu porgandit sisse riivinud!
Grizett 08.nov 2012 12:03
Väga mahlakad ja maitsvad!
Urr 06.sept 2012 13:32
Soovitan!
Tiina30 25.märts 2012 19:40
:) Lihtne ja maitsev:D
ilja 06.märts 2012 17:41
tore se on nii hea
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes