Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Hautatud põdrafilee metsapähkliköögiviljadega

Küpsetised

Hautatud põdrafilee metsapähkliköögiviljadega

Andrus Laaniste Toit ja vein
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Vein ja toit
Põder peab saama ahjus pikalt pikutada, et õiged maitsed kätte saada.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
200 - 300 g Põdraliha
Õli
2 tk Porgand
0.3 tk Seller
2 tk Sibul
4 küünt Küüslauk
2 tk Pastinaak
Tüümian
1 - 2 dl Punane vein
Must pipar
Sool
Mesi
1 - 2 dl Kikerhernes (keedetud)
1 spl Harilik sarapuupähkel (purustatud)
4 tk Kartul
Lõika põdraliha kuubikuteks ning prae õlis koos suurelt tükeldatud maitseköögiviljadega. Lisa tüümian, vein, sool, mesi ja pipar. Pane ahjunõusse, kata fooliumiga ja lase 130-kraadises ahjus 5 tundi valmida. Lisa haudeleemele ja maitseköögiviljadele keedetud kikerherned ja röstitud sarapuupähklid ning lase veel hetke haududa. Kartulid keeda soovi korral merevees, nii jääb neile juurde õrn vetikanüanss.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke