Küpsetised

Hautatud põdrafilee metsapähkliköögiviljadega

Keskmine hinne: 3.08 Allikas: Toit ja vein Autor: Andrus Laaniste
Põder peab saama ahjus pikalt pikutada, et õiged maitsed kätte saada.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 2 portsjonit
Lõika põdraliha kuubikuteks ning prae õlis koos suurelt tükeldatud maitseköögiviljadega. Lisa tüümian, vein, sool, mesi ja pipar. Pane ahjunõusse, kata fooliumiga ja lase 130-kraadises ahjus 5 tundi valmida. Lisa haudeleemele ja maitseköögiviljadele keedetud kikerherned ja röstitud sarapuupähklid ning lase veel hetke haududa. Kartulid keeda soovi korral merevees, nii jääb neile juurde õrn vetikanüanss.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa