Küpsetised

Metskitsehautis metsaseene ja tapenade-kartulitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vein ja toit Autor: Andrus Laaniste
Oliivimekiga ulukiliha pakub mõnusat vaheldust eestimaisele klassikale.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 2 portsjonit
Tapenade’i valmistamiseks purusta ained uhmris või köögikombainis. Prae kartuliviilud oliiviõlis kuldseks ja maitsesta tapenade’iga.
Prae kitseliha õlis koos porgandi, sibula ja küüslauguga ning hauta kaane all koos tüümianiga pehmeks. Lisa vahepeal ka sool ja pipar, kvaliteetne lihapuljong, vein ning lõpupoole ka metsaseened ja veidi koort.
Kata paks pehme kahekäe-saiakäär lihasegu ja tapenade-kartuliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa