Küpsetised

Kaerahelbepätsid II

Keskmine hinne: 3.58 Allikas: Kelmiküla köök Autor: Inga Saarepere
Vanaemadeaegne retsept on endiselt au sees. Eriti pisipere seas.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Sulata margariin. Lisa kaerahelbed ja maitseained margariini hulka. Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks ja sega kaerahelbesegusse. Lisa mandlilaastud. Sega tainas ettevaatlikult läbi. Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja tõsta lusikaga plaadile tainast väikesed kuhjad. Aseta ahjuplaat kuuma ahju ja küpseta 10–15 minutit või seni, kui pätsid muutuvad pealt kuldpruuniks. Serveeri jahtunult, kõrvale paku piima.
Kogus 12 tükki.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
neiks 22.jaan 2014 12:35
Sellest kogusest saab kindlasti rohkem kui 12tk! Mina panin ahjuplaadile kuhjaga teelusikatäite kaupa ja sain 2 plaaditäit küpsiseid. Vanad lemmikud!
six 06.märts 2013 16:14
Just lõpetasin nende söömise, 4 tk järjest tassi kohviga :) Tegin ka riivitud apelsinikoorega ja lisasin terve tl kaneeli, superhead! Järgmine kord proovin neile ka šokolaadikasuka anda. Kindlasti proovin neid ka purustatud banaaniga teha.
agnes 18.okt 2012 19:44
Tõeliselt maitsvad :) Panin suhkru asemel mett ja väga head said, lisaks veelgi tervislikumad:Y
dayre 03.juuli 2012 19:59
Super mõnusad!
ämblik naine 12.juuni 2012 16:37
mina tegin greibikoorega
käpe 07.veeb 2012 15:11
Tegin apelsinikoorega, väga maitsvad!:Y
1