Küpsetised

Rohke šokolaadiga pannkoogitort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Eva Palu
Šokolaadine pannkoogitort on õige magus suutäis. Seega kui armastad mõrkjamat maitset, võid piimašokolaadi ära jätta ja kasutada ainult tumedat šokolaadi. Ka mõni lusikatäis haput toormoosi lisab maitsesse tasakaalu.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmista esmalt kreem. Selle võid ka eelmisel õhtul valmis teha. Kuumuta koor keemiseni, lisa mõlemad šokolaadid ja sega, kuniks šokolaad lahustunud ja segu ühtlane. Aseta jahtuma, kusjuures kreem pakseneb jahtudes.
Valmista pannkoogitainas. Klopi munad suhkru ja soolaga lahti, lisa piim ja jahu. Sega segamini. Jäta pooleks tunniks toatemperatuurile ootama. Küpseta ülepannikoogid ja jahuta. Pannkoogid on küpsetatud 17 cm-se läbimõõduga pannil.
Pane kokku tort pannkookide vahele kreemi määrides - 1 spl iga kihi vahele. Määri tort ka pealt ja külgedelt kreemiga.
Glasuuriks sulata pannil või ja sega suhkruga, lisa mandlilaastud ja kuumuta pidevalt segades, kuni mandlilaastud on pisut pruunikad. Pudista saadud segu koogile.
Enne serveerimist hoia kooki külmkapis, siis on seda lihtsam lõigata.
SOOVITUS: Kes nii külluslikku kooki paljuks peab, võib pannkookide vahele määrida veidi apelsini- või murakamoosi, raputada tordi üle tuhksuhkruga ning serveerida.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
laura 30.sept 2012 17:13
ma arvan et see on hea!(=
helgi 31.jaan 2012 18:25
hea ja lihtne teha,väga maitsev,teen kindlasti ka lapselapsele,kui külla tuleb,
metsaline 25.jaan 2012 11:10
pole ise katsetanud kuid usun et kui pannkookide VAHELE panna hapukamat moosi ja katta pealt ainult kreemiga ,annab see parema tulemuse.see praegune versioon on tõsistele ?okohoolikutele.siis läheb loomulikult ka tunduvalt vähem kreemi. muidugi see ainult minu arvamus ,kuid niipalju kui on inimesi on ka erinevaid maitseid.
Kertu Kaljuveer 25.jaan 2012 09:26
Tegelikult võiks proovida seda kreemi peale jahtumist ka vahtu mikserdada. Tükike kooki oli ka täna hommikusöögiks. No on ikka hea asi küll!
Kertu Kaljuveer 24.jaan 2012 21:50
Oli küll väga hea. Pannkooke peaks tegema tõesti topeltkogus või vähemalt poole rohkem. Kui väikese panniga koogid teha, siis saab ehk ka nii kõrge koogi nagu pildi peal. Mina tegin suure panniga koogid ja kook tuli üpris madal. Kindlasti tuleb lasta ?okolaadil külmkapis täiesti ära jahtuda ja kookidel ka enne tordi kokkutõstmist. Ja pärast tunnike valmis koogil lasta külmikus seista. Mina tegin ajapuudusel toatemperatuurini jahutatud ?okolaadiga ja kergelt soojade kookidega ja sõime ka kohe. Valgus vähe laiali, aga maitse ei kannatanud. :-) Teise poole sõime juba seisnud kooki. ?okolaadisõpradele see kindlasti maitseb!
nämm 22.jaan 2012 21:37
Tõesti väga hea tort ja väga rammus tort. Soovitan teha pannkoogitaigent topelt koguses, sest retsepti järgi tehes saab nii vähe pannkooke, et pool täidist jääb järele ja kook jääb väga õhuke. Topelt kogusega on super!
kendra 22.jaan 2012 16:18
kirjutasin maha ja nüüd kindlasti proovin ka järgi teha
silviana 21.jaan 2012 22:25
väga maitsev
Köögimann 21.jaan 2012 17:34
Proovin kindlasti millalgi teha!
ella 21.jaan 2012 14:49
see on küige vastikum tort
hannah 19.jaan 2012 10:05
nämma nämma tahaks veel
krista76 19.jaan 2012 08:03
näeb ahvatlev välja ja kindlasti proovin ära kohe.
oujeeee 18.jaan 2012 09:06
nämma nämma teeme koolis seda
Hindaja 17.jaan 2012 18:02
Ülihää
MarekM 16.jaan 2012 12:07
Viietärniline!
Marek 16.jaan 2012 12:01
Väga maitsev tort
joha 16.jaan 2012 11:13
mmmm kui hea on ma sõin seda super :):):):):):):)
1