Küpsetised

Pelmeenivorm rohke spinatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Äripäeva õhtusöögid Autor: Tiina Lebane
Mahlase pelmeenivormi valmistamine on lihtne ja mugav.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Eelkuumuta ahi 200 kraadini.
2. Aseta pelmeenid (ära sulata!) ahjuvormi põhjale ja nende peale külmutatud spinatikuubikud.
3. Munapiima valmistamiseks klopi munad kergelt lahti, lisa piim ja kohvikoor ning maitseained.
4. Vala munapiim vormi, raputa üle riivsaiaga ja tõsta peale võitükikesed.
5. Küpseta vormi 200-kraadises ahjus 40-45 minutit ja serveeri koos värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Praline 20.nov 2013 14:43
Väga maitsev oli, lisasin veel ka veidi külmutatud juurvilju.
Kristo 25.veeb 2012 13:47
Seal on kirjas 1tl soola.. sa panid veidike lusikaga mööda
Toidutegija 22.veeb 2012 16:58
1 supilusikas soola on äärmiselt palju sellise koguse jaoks. Täiesti tulisoolane tuli välja, tappis nii basiiliku ja isegi pelmeenimaitse ära. Vähema soolaga kindlasti palju maitsvam.
Ewu_Rocks 18.jaan 2012 11:29
Väga hea söök, eriti hea, kui panna spinati asemel või sedamini külmutatud juurvilju ( umbes sama paks kiht nagu pelmeenegi). Sellest söögist võib ennast lõhki süüa!
1