Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Ürdised lihapallid tomatiga

Küpsetised

Ürdised lihapallid tomatiga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Rikkaliku maitsega lihapallid kreemises kastmes koos riisi või kartulipüreega on tõhus õhtusöök. Ja maitseb hästi ka järgmisel päeval üle soojendades.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 tk Tomat
3 viilu Sepik
450 g Hakkliha (kodune)
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
Petersell
Basiilik (värske)
1 tk Munakollane
Sool
Must pipar
1 spl Õli
2 dl Hapukoor
0.5 dl Rõõsk koor 35%-line
Poolita tomatid, eemalda seemned ja haki. Purusta sepik kombainis ja sega liha hulka koos hakitud sibula, tomati, purustatud küüslauguküüne, poole koguse hakitud maitserohelise ja munakollasega. Maitsesta segu soola ja pipraga. Vormi märgade kätega pallid ja prae 12–15 minutit pidevalt pöörates igast küljest pruuniks. Sega ülejäänud hakitud petersell ja basiilik hapukoore ja piimaga. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta lihapallidele ja lase läbi kuumeneda.

KOMMENTAARID

han 14.nov 2012 20:42
Hapukoore ja koore kaste on väga hea. Tomat annab hea värvi aga maitse on pehme. Kõik kiitsid!
Karin 08.nov 2012 00:07
Uus lemmik!
mammukake 11.märts 2012 13:46
http://www.toiduta-
re.ee/retsept.php?i-
d=8596 copy
paste..sama roog siin ammu olemas, sama pildiga kaa..hea on kyll jah
lila1 08.märts 2012 15:37
Soovitan samuti, väga maitsev toit tuli!
Mailyn 27.veeb 2012 13:22
Väga maitsev oli, kindlasti teen teinekordki:P
maarja91 26.veeb 2012 12:17
Maitsev :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp