Küpsetised

Sealiha-juustušnitsel II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Lihtsalt valmiv šnitsel on kopsakas kõhutäis ka ainult värske salatiga.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistusaeg 15 min + ahjus 30 min

Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha umbes 1 cm ja juust 0,5 cm paksusteks viiludeks. Klopi munad lahti, sega soola ja pipraga. Kasta sealiha munasse. Kasta juustuviil ühelt poolelt munasse ja aseta sealihale. Paneeri saadud šnitsel riivsaias. Pane ahjuvormi ja küpseta 190-kraadises ahjus 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
toxi 23.veeb 2012 12:22
Proovisin, mõnus argipäevalõuna :)
1