Küpsetised

Lambahautis punase veini ja tomatiga

Keskmine hinne: 2.9 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Happe ja pika haudeaja tõttu sobivad siia rooga eriti hästi sitkemad lihatükid. Koguste suhtes ole vabameelne, oluline on, et vedelikku oleks hautamiseks küllaldaselt. Suhkrut lisa siis, kui köögiviljade magusus tomati happesust piisavalt ei mahenda.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 MINUTIT + HAUTAMISEKS SÕLTUVALT LIHATÜKKIDE SUURUSEST 1,5 TUNDI

Kogus: 4 portsjonit
Maitsesta lihatükid soola ja pipraga. Kata siis jahuga ja pruunista haudepoti põhjas õli-võisegus. Hoia eraldi kausis soojas. Lisa haudepotti tükeldatud sibul, küüslauk, porgand ja juurseller. Kuumuta segades mõni minut, kuni segu on kergelt värvi omandanud. Tõsta kuumust, lisa siis vein, lase alkoholil mõni minut aurustuda ning seejärel pane hulka lihatükid. Vala peale tomatikonservid ja lisa ülejäänud maitseained. Hauta mõõdukas kuumuses kaane all, kuni liha on pehme ja kaste parajalt tihe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa