Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Lihtne pitsa röstitud köögiviljade, peekoni ja ricottaga

Küpsetised

Lihtne pitsa röstitud köögiviljade, peekoni ja ricottaga

Kristel Vokk Estover OÜ
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristel Vokk
Ideaalne ja kiire roog lõunaks. Kui pitsapõhjade valmistamisega ei ole viitsimist jännata, saab tortiljasid või täisteratortiljasid kasutades peaaegu, et tervisliku kiirtoidu.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 tk Tortilja (soovitavalt täistera)
1 tk Paprika
1 tk Sibul
Purustatud tomatid ürtdiega või
200 g Tomatipasta (pitsamaitseainega maitsestatud)
1 küüs Küüslauk
200 g Ricotta-kohupiim
200 g Kirsstomat
30 g Suitsupeekon
35 g Parmesan (värskelt riivitud) v. muu kõva juust
50 g Riivjuust
Lõika paprika ja sibul ribadeks. Kuumuta ahi 250 kraadini ja rösti köögivilju, kuni need on muutunud äärtest tumedamaks, tõsta ahjust välja.
Määri tortiljadele purustatud tomatid. Kui kasutad tomatipastat, maitsesta seda kuivatatud pune või pitsa-maitseainega. Lao peale peeneks hakitud küüslauk ja röstitud sibul. Tõsta lusikaga peale ühtlaselt ricotta, pooleks lõigatud kirsstomatid, paprika ja suitsupeekoni ribad. Riputa peale riivitud parmesan ja riivjuust.
Küpseta 200-kraadises ahjus 7-10 minutit. Söö soojalt!

KOMMENTAARID

Kitty 03.aug 2012 15:54
See tuli päris hea ! :D
-Kirsi- 08.apr 2012 21:45
Hea, aga maitseained on puudu.
jonna 04.apr 2012 09:40
namanamnamnamnn-
naammm
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes