Küpsetised

Kohvi-kirsikeeks

Keskmine hinne: 3.5
Kirsid lisavad kohvikeeksile meeldivat pikantsust ja mahlasust. Kasuta võimalusel värskeid hapukaid või külmutatud kirsse.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Vahusta toasoe või, suhkur ja fariinsuhkur. Lisa ükshaaval munad ning jätka vahustamist. Sega omavahel jahvatatud mandlid, jahu, kaneel, küpsetuspulber ja vanillsuhkur. Lisa jahusegu munavahule vaheldumisi kohvi ja koorega. Lõpuks sega hulka kividest puhastatud värsked või külmunud kirsid. Sega ühtlaseks ning vala tainas võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud rõngasvormi. Küpseta 175° juures 45 minutit.
Kogus 10 inimesele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Redone 17.dets 2012 19:09
Uus katse
Redone 17.dets 2012 19:08
Hinne ka
Redone 17.dets 2012 19:08
Tegin nii, et kogu suhkur pruun (fariin). Kastvormis küpsetasin tund aega. Väga hea tuli.
karma 15.aug 2012 15:29
Maailma parim kook!
grete-liis 17.apr 2012 16:07
nämm see võik olla väga hea :Y ma teen seda kindlasti ;) :D
1