Küpsetised

Lambalihavardad kohvikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kohviraamat Autor: Angeelika Kang
Neid maitsvaid kohvimarinaadis köögivilja- lihavardaid saad valmistada aastaringselt – kevadel- suvel värskes õhus grillides, sügisel ja talvel ahjus. Serveeri koos kohvimaitselise kastmega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha kuubikuteks. Purusta küüslauguküüned ja sega ülejäänud marinaadiainetega. Pane liha marinaadi ning lase vähemalt pool tundi maitsestuda. Keera peekoniribad rulli.
Lüki lihakuubikud, sibulad, tomatid ja peekonirullid vaheldumisi varraste otsa, küpseta ahjus 200° juures 10 minutit või grilli. Määri pealt marinaadiga, keera ringi ning küpseta veel 5–10 minutit või kuni liha on küps. Jahvata peale soola ja musta pipart. Sega sõelutud marinaadi hulka muud kastmeained, v.a must pipar ja tüümian. Kuumuta segades, kuni kaste pakseneb. Viimaks maitsesta pipra ja tüümianiga. Serveeri kastet lihavarraste kõrvale.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa