Küpsetised

Karulaugu-hakklihapallid

Keskmine hinne: 4.42 Allikas: Eesti Naine Autor: Maru
Kevad rõkkab taldrikul!
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Pane hakkliha suurde kaussi. Purusta peale pipart, soola, muskaatpähklit, peeneks hakitud küüslauku, sibulat ja kimp hakitud karulauku. Löö suur kanamuna peale ja sukeldu käsitsi sisse – sega kõik ühtlaseks. Puista veel riivsaia ja soovi korral teriyaki-kastet. Kui hakklihamass tundub liiga pehme ja niiske, siis nii just ongi õige. Vala jahu supikaussi. Vormi supilusika abil lihapallid, veereta neid jahus ja aseta küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile. Soovi korral pista igasse pallikesse juustutükk, oliiv või piri-piri. Nii on hammustajal ka üllatuse rõõm. Küpseta 180 ºC ahjus 40 minutit (kui tegid väiksemad pallid, siis vähem aega).
Serveeri kuumalt, õide puhkenud karulauguõite ning kartulipudruga, ning kõrvale rüüpa kindlasti külma piima. Tõsiselt toekas ja mõnus kodune suutäis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa